Kezdetek

Üdvözlünk a Lámató Szalatnak oldalán!

 

A vállalkozásunk összetett, ahogy a nyújtott szolgáltatásaink is lesznek, de mindez igaz az egész életünkre. Mindig irigyeltem azokat az embereket, akik egy szóval vagy pár mondattal körül tudják írni, hogy mit csinálnak, vagy mi van velük. Ezt nekem sem most, sem máskor nem sikerült.

A történet onnét kezdődik, hogy megszülettem a városban, természetesen Budapesten. Lakásunkban mindig jóval több állatot tartottam, mint amennyit a környezetem tolerált. Volt törpepapagájom, zebrapintyem, degum, hörcsögöm, tengerimalacom, kutyám, macskám, vadászgörényem, sziámi harcos halam, rengeteg óriás achát csigám, madagaszkári gekkóim meg valami állandóan csak körbe futkosó japán táncolóegerem. A helyzet fokozódott, amikor elkezdtem megsajnálni a kóbor kutyákat és időnként pár napra ideiglenes befogadóvá váltam. Csak azért pár napra, mert a környezetem nem tolerált többet....A helyzet egyféleképpen volt menthető, hogy vidékre költöztem. Ez a szándék vezetett odáig, hogy tanuljak zoológiát, agrártudományokat, vidékfejlesztést és végül egy zsákfaluban kössek ki, állatokkal, természettel körülvéve.

 Férjem, aki a mai napig a legnagyobb segítségem, már eleve itt született a világ végén. Itt volt gyerek, játszott a patakban, majd küzdelmes munkával felépítette a semmiből a gazdaságát, amelyet erdők, szántók, gyepek alkotnak vegyesen, és van egy kisebb magyar szürke és magyar tarka vegyes szarvasmarha állományunk. Pár hobbi lovunk, és több kedvenc állatunk.

Ő egyelőre marad a gazdaságban, segít a hátteret stabilizálni, - bár az éjszakai vadles programot rátestáltuk, mint gyakorló vadászra. A lámasimogatás mellett, csacsikkal, lovakkal találkozhatnak az idelátogatók, vagyis Ti, mindannyian.

Az élményt kínáljuk, amit a természet és mi nyújthatunk és amit Ti állíthattok össze a szabadon választott programjainkból, kérhettek személyre szabottan programtervezetet.

Kellemes olvasgatást, jó tervezést és szuper kikapcsolódást kívánok Nektek!

Üdvözlettel: Gulácsi Erika