Szállás a Lámatónál

Közeli szállásajánlatunk: a köblényi házikó teljes átalakítás után sem szakítja meg a falu összhangját, teljesen tájba, környezetbe illően újította fel ismerősünk Váradi Szilvi. Véletlen egybeesés, hogy egyik – nem vér szerinti – rokonom családi háza volt korábban. Néha elgondolkodom, hogy milyen a sors.... Mekkora az esély arra, hogy édesanyám testvére – aki budapesti – pont egy köblényi származású férjet válasszon. majd mekkora az esélye annak, hogy idejön valaki valahonnan, és pont azt vegye meg, akivel utána közös dologba kezdünk. Én akkor tudtam meg, hogy ez a ház a mi családunk birtokában volt, amikor Szilvi elkezdte felújítani. Szóval a dolgok érdekesek.
A Menedékház kényelmes, nyugalmat áraszt, eklektikus hangulatú. Egyáltalán van olyan, hogy egyszerű luxus? Szerintem van, mert ez olyan és kész. Minden apartman fürdőszobás, de nem kádat, hanem tusolót tartalmaz, a toalett pedig szintén a része.

 

Árak

Szállás:  7500 ft/fő/éj , gyermekeknek 14 éves korig  saját pótágyon ingyenes, egyébként 2500/fő/éj. 14- 18 éves korig 5800 ft/fő/éj .

Foglalás: 0630-3034414